Om gebruik te maken van onze website moeten cookies worden geaccepteerd.

Afmonteren

Als u een fiets bestelt dan moet u van te voren even goed nadenken of u de fiets zelf wilt afmonteren of dat wij dit voor u moeten doen.

De fiets helemaal afmonteren en rijklaar maken houdt in: wij trekken alle bouten en moeren na, smeren alle draaiende delen, stellen de trapas af, spannen de ketting, stellen de remmen af, stellen de versnellingen af, spaken de wielen na, monteren de pedalen en stellen het stuur en het zadel af. Bij elektrische fietsen laden wij de accu's volledig voor u op. Meerprijs € 30,00. (LET OP : afmonteerkosten van een bakfiets € 200,00 en tandems € 50,00)

Elektrische fietsen dienen ofwel via een computersysteem geprogrammeerd te worden en/of helemaal ingesteld te worden alvorens hiermee veilig gereden kan worden. Wij adviseren u dan ook elektrische fietsen door ons helemaal te laten afmonteren.

Standaard worden alle artikelen in de originele verpakking van de producent geleverd. Indien producten door ons moeten worden afgemonteerd worden deze gecontroleerd op fouten en werking van diverse onderdelen. Bij iedere fiets die rijklaar is gemaakt zit een checklist met de punten waarop de fiets is gecontroleerd. Voordat de fiets wordt verpakt wordt deze uitvoerig getest door een vakkundige monteur en worden de pedalen en het stuur indien nodig voor verzending gedemonteerd.

U kunt eenvoudig in uw winkelmandje achter elke bestelde fiets aangeven of deze afgemonteerd dient te worden door onze monteur door bij "AFMONTAGE" te kiezen voor "JA".

Het is niet mogelijk fitness-apparaten te laten afmonteren.

06 juni 2016 15:02:36